Epic_Code

EN

/

HR

Inovativna digitalna agencija

Mi smo više od digitalne agencije. Mi smo Epic Code!

Jedinstvena programska rješenja koja nastaju u roku nekoliko tjedana, a ne mjeseci!

Ovako vam možemo pomoći

Razvoj software-a

Budite jedinstveni u svome poslu! Izrađujemo visoko kvalitetne, prilagođene i jedinstvene aplikacije kako bih smo podržali rast Vašeg poslovanja.

Kreativni UI/UX dizajn

Dizajn je sve! Naši UI/UX dizajneri kreirati će čista i moderna sučelja koja neće samo izgledati dobro, nego će vas istaknuti.

SEO i marketing

Trebate povećati preglede vaše stranice na internetu? Nudimo brzu i dediciranu analizu vašeg poslovanja, garantiramo vam da će te ostati na vrhu web preglednika!

Usluga hostinga

Nudimo brze i pouzdane hosting usluge, mi vodimo brigu o brzini i optimizaciji vaše web stranice.

Neki od naših projekata

Audio Reference

Audio Reference

Jedni od vodećih proizvođača audio opreme na svijetu. Imali smo čast dizajnirati i razviti webshop za lokalnog distributera njihove opreme za cijelu zapadnu Europu. Webshop je responzivan i jednostavan za korištenje, karakterizira se odličnim brzinama učitavanja i više o 350 proizvoda u našoj bazi podataka.

Zlatar CO

Jedni od najboljih stolarskih radnja u Dalmaciji su nas kontaktirali da transformiramo njihovo poslovanje i postavimo ga online. Imali smo zadovoljstvo odraditi SEO optimizaciju, dizajnirati i razviti stranicu. Ova se stranica pokreće sa našem internetskog hostingu te su vremena učitavanja iznimno brzine.

Zlatar CO
Villa NeaLeona

Villa NeaLeona

Prekrasna vila NeaLeona locirana je blizu Trogira sa prekrasnim pogledom. Razvili smo sistem rezervacije za villu i dobili visok SEO rezultat na modernim web preglednicima.